Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Installatiebedrijf Visser voert alle voorkomende CV technische werkzaamheden voor u uit, van de reparatie van een radiatorkraan tot de aanleg van een complete installatie, ongeacht de grootte.

Zo staan wij voor u klaar indien u plannen heeft voor het duurzaam en energiezuinig verwarmen van een woning, fabriekshal of sporthal. Met kennis van de nieuwste technieken maken wij een uitgekiende berekening en verzorgen wij een vakkundige aanleg met uitsluitend kwaliteitsproducten.

Zoekt u design radiatoren voor in de badkamer of woonkamer? Wij hebben een heel assortiment in de aanbieding. Zoals u van ons gewend bent zorgen onze monteurs voor een vakkundige montage.

En of we uw oude CV ketel kunnen vervangen? Reken maar. Wij garanderen de kwaliteit van de door ons gemonteerde toestellen. Voor duurzame systemen kunt u ook op onze duurzame energiesystemen pagina kijken.

Slimme thermostaat

Tegenwoordig zijn er met behulp van smartphones ook verschillende mogelijkheden om uw thermostaat op afstand te regelen. Ook hierin kunnen wij u ondersteunen! Voor onze huismerk ketels leveren en installeren wij slimme thermostaten van de fabrikant zelf voor Intergas is dit incomfort en voor Itho Daalderop de spIDer. Ook installeren wij voor u het Honeywell EvoHome systeem, waarmee u kamers onafhankelijk van elkaar kunt verwarmen. Heeft u andere wensen voor een slimme thermostaat? Vraag gerust, en we bekijken samen de mogelijkheden!

Intergas Incomfort
Honeywell EvoHome
Itho Daalderop SpIDer

CV - Ketels

Als huismerk bieden wij de Itho Daalderop en Intergas toestellen aan, klik op de afbeelding van de leverancier om naar één van deze sites te gaan. Heeft u echter een wens voor een ander merk ketel dan kan dit natuurlijk ook, neem contact met ons op en wij bespreken met u de mogelijkheden.

Intergas
Itho Daalderop