Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Installatiebedrijf Visser heeft degelijkheid en duurzaamheid altijd hoog in het vaandel gedragen. Met de intreding in het bedrijf van de jongste generatie Visser en mede-eigenaar krijgt dit facet een extra impuls. Hij specialiseerde zich tijdens zijn studie in duurzame energievormen en deed in binnen- en buitenland de nodige aanvullende ervaring op.

Wij zijn er voor uw PV - systemen, zonneboilers en warmtepompsystemen. Maar heeft u iets anders op het oog aarzel dan niet om te bellen, wij kijken samen met u wat te mogelijkheden zijn om u tot dienst te zijn.

PV panelen

PV panelen, ook wel zonnepanelen (rechts afgebeeld), gebruiken het licht van de zon om elektriciteit op te wekken. Een installatie heeft de vorm van zonnepanelen op het dak en een omvormer binnen. Deze omvormer kan rechtstreeks op de elektrische installatie van een huis aangesloten worden.

Zonneboilers

Simpel en effectief. Een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om warmte te produceren. Een installatie heeft de vorm van een zonnecollector op het dak voor het opvangen van warmte, een zonneboiler binnen om de warmte in water op te slaan en het nodige leidingwerk om de warmte over te brengen. Door een vloeistof door de collector te laten lopen naar de zonneboiler warmt de zon het water in de boiler op. Een zonneboiler systeem kan zowel voor verwarming als warm water voor kranen en douchen opwekken. 

Warmtepompen

Warmtepompen zijn niet meer dan een omgekeerde koelkast. Een koelkast koelt de binnenkant om eten vers te houden. Hierbij komt er warmte vrij, dit is meestal te voelen aan de achterkant van de koelkast. Een warmtepomp koelt of de lucht (luchtwarmtepomp), of de bodem (aardwarmtepomp) of water (waterwarmtepomp). Bij het afkoelen van deze bronnen komt, net als bij de koelkast, warmte vrij en deze warmte kan gebruikt worden voor de verwarming van het huis of zelfs warm water. Een warmtepomp functioneert doorgaans op elektriciteit.