Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Installatiebedrijf Visser installeert ook diverse systemen voor de ventilatie en luchtbehandeling in zowel huizen of opslagruimtes zoals bijvoorbeeld een magazijn.


Ventilatie

Tegenwoordig hebben steeds meer huizen een mechanisch ventilatiesysteem, bij deze systemen wordt de lucht uit het huis weggezogen en komt er verse lucht door roosters, bijvoorbeeld boven ramen, naar binnen. Deze ventilatie draagt bij aan een gezond binnenklimaat. Bij oude huizen is vaak nog natuurlijke ventilatie van toepassing, hier wordt de lucht ververst door kieren en gaten in het huis. Echter nieuwere huizen zijn beter geïsoleerd en afgedicht en hebben daarom mechanische ventilatie nodig.

Luchtverwarming

Bij luchtverwarming wordt er warme lucht met ventilatoren een pand ingeblazen, dit gebeurt doorgaans met een kanalen systeem door het pand waar de luchtverwarmer een centrale verwarming unit is. Een heater die in een magazijnhal hangt is echter ook een vorm van luchtverwarming deze kunnen direct op gas gestookt zijn of indirect verwarmen door middel van een CV-ketel en leidingen naar de heater.

WTW

WTW staat voor warmteterugwinning. Bij een WTW systeem wordt net zoals bij luchtverwarming warme lucht het pand of huis ingeblazen. Echter wordt hier ook lucht weggezogen. De warmte uit deze lucht wordt wederom gebruikt om de verse lucht te verwarmen of hiermee te mengen. Zodat er minder warmte verloren gaat aan ventilatie.