Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Installatiebedrijf Visser biedt onderhoudsabonnementen aan voor heel veel soorten gas gestookte apparatuur. Informeer bij ons kantoor of ook uw type en merk toestel in een service abonnement kan worden opgenomen. Ons werkgebied voor onderhoud van ketels is vooral de kop van Noord - Holland.

Een abonnement garandeert een jaarlijkse controle van het toestel. Mocht er tussentijds onverhoopt een storing ontstaan, dan worden er geen loon- en voorrijkosten in rekening gebracht. Bij vervanging van onderdelen betaalt u deze wel. Urgente storingen van onze huismerk ketels worden binnen 24 uur opgelost.

Vindt de storing buiten onze kantooruren van 8:00 tot 16:30 plaats, spreek dan ons antwoordapparaat in; de dienstdoende monteur belt u zo spoedig mogelijk terug voor telefonische ondersteuning of om een afspraak te maken om de storing te verhelpen.

In het overzicht hieronder vindt u onze tarieven. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW. 

Onderhoudscontract voor: Kosten per jaar
CV- of Combiketel € 80,-
Mechanische ventilatie (Ventilatie box) € 25,-
WTW ventilatie unit (Warmteterugwinning unit) € 50,-
Geiser € 40,-
Luchtverwarming € 80,-
Gashaard € 60,-
Gasboiler € 60,-
Gasgevelkachel € 50,-
Combiketel met indirecte luchtverwarming en warmteterugwinning unit € 140,-
CV ketel >35 kW € op aanvraag