Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Adres

Installatiebedrijf Visser
Noorderweg 185A
1676 GM Twisk
T: 0227 - 541596
F: 0227 - 543203
E: info@ibvisser.nl

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

20 juli 2015 - Inmiddels is het alweer 2 maanden geleden sinds het laatste nieuws over de bouw van het nieuwe kantoor. De afgelopen twee maanden is het heiwerk en funderingswerk afgerond en het metselen in volle gang. De binnenmuur van de beneden vloer is afgerond en vorige week is de verdiepingsvloer erop gegaan, in de tussentijd zijn ook de kozijnen geplaatst. Deze week zal tot zover mogelijk de buitenmuur opgemetseld worden.

Onderstaand is te zien hoe de eerste heipaal van het nieuwe kantoor erin geslagen wordt. Na het heiwerk is de fundering uitgezet en is deze gestort na het storten hebben wij ook meteen het riool geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

 Na het storten van de fundering is de vloer geplaatst en kon gestart worden met het metselen. Het metselen is in verschillende fases gegaan, eerst is de binnenmuur opgemetseld tot de hoogte van de verdiepingsvloer. Vervolgens zijn de kozijnen geplaatst. Met het plaatsen van de verdiepingsvloer afgelopen vrijdag krijgt de benedenverdieping al vorm. Ook begint het uiterlijk beter te worden nu de buitenmuur wordt opgemetseld.Onderstaand de foto's van het metselen en de meest recente foto van de buitenmuren.