Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Adres

Installatiebedrijf Visser
Noorderweg 185A
1676 GM Twisk
T: 0227 - 541596
F: 0227 - 543203
E: info@ibvisser.nl

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

26 juli 2016 – Ruim een half jaar later zijn er weer stappen gezet in het bouwen van ons nieuwe kantoor. Gedurende de winter heeft de bouw stil gelegen maar de afgelopen maanden zijn diverse stukken afgerond.

 

In maart is aangevangen met het netjes maken van de straat, het straatwerk voor het pand is erin gemaakt en zijn er diverse parkeerplekken voor ons gerealiseerd.

 

 Vervolgens is de ruwbouw van het elektra erin gemaakt, de kabelgoten welke boven het plafond worden weggewerkt zijn gemonteerd en de diverse stopcontacten in het kantoor zijn voorgewerkt. Na het voorwerken van de elektra voorzieningen zijn de muren gestukadoord.  

 Hierna waren wij zelf aan de beurt en zijn de leidingen voor de wand convectoren erin gemaakt en in de vloerverwarming/koeling gelegd.

 Uiteindelijk is vandaag de vloer gesmeerd. De komende weken zullen nog een aantal binnen wanden geplaatst worden en zal de trap gemonteerd worden.