Offerte aanvragen

Klik hier om een offerte aan te vragen.

Adres

Installatiebedrijf Visser
Noorderweg 185A
1676 GM Twisk
T: 0227 - 541596
F: 0227 - 543203
E: info@ibvisser.nl

Bereikbaarheid

Kantoortijden op werkdagen Ma - Vr
8:00 - 16:30

Buiten kantoortijden en in het weekend kan ons antwoordapparaat ingesproken worden er zal dan zo snel mogelijk contact met u opgenomen worden voor een afspraak.

Datum: 18-03-2019

Zoals u wellicht in het nieuws heeft kunnen volgen zijn recent de toestellen van Agpo Ferroli in het nieuws gekomen. Het betreft hier de types AGPO Ferroli Econpact, Ultima, MegaDens en MegaLux van voor 2011. Toestellen die wij in het verleden geplaatst hebben.

De fabrikant, Agpo Ferroli, geeft aan dat bij zwaar vervuilde wisselaars een probleem kan optreden en dat bij het correct uitvoeren van onderhoud er geen risico is. De fabrikant adviseert hierbij om regelmatig de ketel te laten onderhouden en de warmtewisselaar hierbij te reinigen.

De fabrikant adviseert minimaal een onderhoudsinterval van 2 jaar. Ons onderhoudsinterval is jaarlijks en bij onderhoud van uw Agpo Ferroli toestel controleren en reinigen wij jaarlijks uw warmtewisselaar conform reinigingsvoorschriften van de fabrikant en geven wij advies betreffende de staat van de warmtewisselaar. Bij zware vervuiling wordt u hiervan op de hoogte gesteld en/of passende actie ondernomen. Wanneer uit verder onderzoek meer bekend wordt zullen wij hier passend actie op ondernemen.

Een verwarmingstoestel gaat gemiddeld 12 tot 15 jaar mee. Is uw toestel rond deze leeftijd dan wordt het tijd om vervanging te overwegen onafhankelijk van het ketelmerk.

Reactie fabrikant uitzending Kassa 14-02-2019